Flying 4 Students – byli jsme tam a vy? – Kariéra v Řízení letového provozu ČR
MENU

Flying 4 Students – byli jsme tam a vy?

8. a 9. března jsme byli s náborovým týmem součástí mezinárodní konference Flying 4 Students. Prahu navštívilo 10 osobností světového letectví a my mezi nimi! Sdíleli jsme mnoho užitečných informací pro zájemce o práci v podniku a soutěžili jsme o atraktivní zážitkový den “ řídícím letového provozu na zkoušku“. A kdo je ten šťastný? 

O zajímavé hosty nebyla v Betlémské kapli nouze. Návštěvníci si mohli během dvou dnů vyslechnout prezentace hostů  mezi kterými nechyběli piloti skupin Red Arrows nebo Breitling Jet Team, vedoucí letečtí konstruktéři z firem British Aerospace nebo Boeing, představitel Heathrow Airport a mnozí další.

Našim cílem bylo nadchnout zájemce pro práci v ŘLP. A podle účasti na workshopu či prezentaci v hlavním sále se nám to povedlo.

Velice nás těší zájem více jak 60 studentů získat „letenku“ na atraktivní let naším podnikem v rámci zážitkového dne „řídící letového provozu na zkoušku“. V připravovaném programu účastníky čeká  nejen osobní setkání mnoha našich skvělých kolegů a specialistů provozního týmu, ale účastníci si budou  moci alespoň na chvilku zkusit jaké to je sednout si, nasadit si sluchátka a řídit letový provoz na vlastní kůži. Věříme, že navzdory tomu, že se samozřejmě nebude jednat o živý provoz, ale zkoušku na simulátoru, bude to pro mnohé nezapomenutelný den.

A kdo jsou tentokrát ti šťastní?

J. Čermák, S. Šefl, K. Molčanyová, J. Boháčová, D. Novotný, K. Jančeková, D. Jaš a D. Fučík.

Výherce budeme v nejbližší době kontaktovat (za účelem organizačního zajištění akce).

GRATULUJEME!
Nasát atmosféru z akce

Facebook